Wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoord niet meer weet dient u de volgende stappen te doorlopen.

1. Weet u zeker dat uw email adres klopt?
    Het kan zijn dat u een spellingsfout heeft gemaakt in het door u opgegeven email adres.

2. Wanneer u gebruik maakt van de wachtwoord vergeten functie, zal er een email verstuurt worden naar het door u opgegeven email adres. In deze email wordt u uitgelegd wat u moet doen om uw wachtwoord te wijzigen.

3. Vul je email adres in waarmee je je geregistreerd hebt zodat we je een tijdelijk wachtwoord kunnen verzenden.

xx
  4. Klik hier op terug te gaan naar de inlog pagina.

of

klik hier om terug te gaan naar de website

info@overijsselsemerentocht.nl  |  www.overijsselsemerentocht.nl